3 slags Eggs Benedict fra bunden

Så blev det endelig tid til at lave min absolutte yndlings morgenmad, eggs benedict. I denne opskrift tager jeg dig igennem alle elementerne i retten. Jeg viser hvordan man laver den perfekte hollandaise sauce, hvordan man pochere et dobbelt æg, og hvilke tre slags Eggs Benedict, der er mine favoritter! En klassisk udgave med skinke og tomat, en udgave med avocado, svampe og forårsløg, og en udgave med røget laks og asparges.

I videoen viser jeg også nogle super gode husmor tricks. Jeg hælder f.eks. noget kogende vand i en termokop for at varme den op, hvorefter jeg fylder den med hollandaise. På denne måde kan saucen holde sig varm uden at skille i flere timer. Jeg viser også hvordan man nemt og sikkert kan pochere et perfekt æg ved hjælp af lidt madfilm.

Tilberedning: 30 min

Video guide

Ingredienser

Vejledning

HOLLANDAISE SAUCE

POCHERET DOBBELTÆG

EGGS BENEDICT MED SKINKE

EGGS BENEDICT MED SVAMPE OG AVOCADO

EGGS BENEDICT MED LAKS OG ASPARGES