Lakselasagne
En lakselasagne er altid en sikker vinder. Den er utrolig nem, smager fantastisk og kan laves i store portioner og nedfryses, eller stå på køl i flere dage. Som ung teenager stod jeg i et års tid i fiskebutik, hvor vi lavede forskellige færdigretter, herunder lakselasagne. Jeg fik lov til at prøve mig frem mange gange og har lavet lakselasagnen lige siden. Denne opskrift er resultatet! Du kan sagtens tage udgangspunkt i min opskrift, og sætte dit eget touch på! Selve saucen kan nemt spices op med lidt dijon, dild eller andre gode idéer.
Hvis du ikke har mulighed for at anskaffe friske lasagneplader, kan du sagtens bruge de klassiske tørre lasagneplader. De skal dog have en del længere i ovnen(ca. 45 min), hvilket er ærgerligt for laksen. Husk du nemt kan koge de hårde lasagneplader inden du samler lasagnen – så er de lige så gode som friske lasagneplader.
Video guide
Ingredienser
Vejledning
LASAGNE SAUCE
Samling