BAG NAVNET JØRGSHOLM

JØRGSHOLM

Jeg har brugt de sidste 10 år i restaurationsbranchen – ikke bare med mad, men med udstyr. Tusindvis af pander, gryder, knive og skærebrætter har været gennem mine hænder. Nogle blev brugt én gang, andre holdt i årevis. Allerede da jeg købte mine første pander til restauranten, begyndte jeg at analysere: Hvad fungerer? Hvad holder? Hvad irriterer mig midt i service?

Jeg kunne ikke lade være. Jeg tog noter, tegnede, vurderede og sammenlignede. Og stille og roligt voksede tanken frem: Hvad nu hvis jeg selv udviklede det køkkenudstyr, jeg aldrig kunne finde?

Jørgsholm er ikke et færdiglavet produkt, jeg har sat mit navn på. Det er udstyr, jeg selv har skabt, testet og finjusteret – igen og igen – indtil det sad lige i skabet. Bygget til professionelle forhold, men designet, så alle kan bruge det derhjemme: nemt at gå til, intuitivt og en fornøjelse at bruge – hver dag.

PROFESSIONEL KVALITET, DESIGNET TIL HJEMMET

Her finder du kun det vigtigste. Jeg er startet med fire essentielle produkter – fordi god mad begynder med godt grej. Flere særligt udviklede produkter er allerede færdigdesignede og i test, men det var vigtigt for mig at starte rigtigt – med det, der betyder mest.

Du behøver ikke være kok for at bruge mit udstyr. Men hvis du værdsætter gennemtænkt design, høj kvalitet og produkter, der holder i hverdagen – så er du landet det rette sted.

TIMELINE

2015 - FEED BISTRO ÅBNER
(OG JEG LÆRER DET PÅ DEN HÅRDE MÅDE)

Den 1. juni 2015 åbnede jeg Feed Bistro i en kælder på Nørrebro sammen med min kone, mens vi boede i lejligheden ovenpå. Jeg havde hele to års erfaring som ufaglært kok fra udlandet og tænkte: “Hvor svært kan det være?” Spoiler: Det var ret svært. Men det blev starten på noget fedt.

2017 - VI UDVIDER
(FARVEL TIL BEDEMANDEN, GODDAG TIL FLERE GÆSTER)

Da nabobutikken – en bedemand – lukkede, slog vi til og overtog lokalerne. Jeg smed hver en krone, Feed havde tjent (og det var ikke mange), i at bygge restauranten større og federe. Pludselig var der plads til 50 gæster – og ambitionerne voksede med.

2020 - YOUTUBE-KANALEN BLIVER FØDT
(MIDT I LOCKDOWN-KAOS)

Da corona lukkede Danmark ned, lukkede jeg mig selv inde med et kamera og gik all-in på YouTube. Målet var at få gæsterne tilbage, når vi måtte åbne igen – men det endte med at blive en af de bedste beslutninger, jeg nogensinde har taget. I dag har jeg +100.000 subscribers og et fællesskab, jeg er dybt taknemmelig for.

2021 - WAGYUPUSHER
IVÆRKSÆTTEREVENTYR MED MINE BRØDRE

Hvis folk ikke kunne komme ud at spise, måtte vi bringe restaurantoplevelsen hjem til dem. Sammen med mine brødre, Thomas og Christian, startede vi WagyuPusher – og gjorde det muligt at lave vaskeægte luksuskød hjemme i køkkenet. En idé født af corona, stress og nysgerrighed.

2021 - FLYTTER FEED BISTRO TIL INDUSTRIENS HUS

YouTube gjorde sit: restauranten var fuld næsten hver dag. At skulle afvise gæster gjorde ondt – især når man i årevis havde kæmpet for bare at fylde én service.Så da jeg fik chancen for at rykke ind i Industriens Hus med plads til 140 gæster, tog jeg den. Det var stort, dyrt og lidt skørt – men en gang imellem skal man tage springet. Det her blev et af mine bedste.

2025 - JØRGSHOLM.DK
MIT EGET KØKKENBRAND BLIVER EN REALITET

Jeg har testet tusindvis af pander, knive og gryder gennem årene – og aldrig fundet dem, der ramte helt rigtigt.
Så jeg lavede dem selv.
Jørgsholm.dk er mit bud på, hvordan køkkenudstyr skal være: professionel kvalitet, testet under pres – men så nemt og lækkert, at du ikke behøver være kok for at bruge det.
Det har været 10 år undervejs. Og nu er det her.